ROJA verkiezing

ROJA-verkiezing is ode aan Raalter bedrijfsleven

De ROJA-verkiezing vindt volgens goede traditie plaats op de vrijdagmiddag van Stöppelhaene. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een programma-onderdeel dat niet meer weg te denken is. Voor de organisatie van het Oogstfeest is het een manier om de lokale ondernemers te bedanken voor hun steun en voor het bedrijfsleven is het fijn om die waardering te ontvangen.

Inloop van de ROJA middag is vanaf 16.00 uur, aanvang presentatie 16.30 uur. Dit is een half uur eerder dan voorgaande jaren.


Hieronder de bedrijven die in de drie categorieën gaan strijden om de titel Raalter Onderneming van het Jaar 2018:

Categorie Detailhandel, dienstverlening en horeca:

  • Korbeld Verhuur – Party & Events
  • Seine Wonen
  • Beekman Elektro

 Categorie Agrarisch:

  • W., E. en M. Ogink
  • Kalverhouderij Reimert / Brunsel Beef
  • Zorgboerderij Het Hageveld

 Categorie Handel en Industrie:

  • Hoogeboom Raalte
  • Pan Oston
  • Q-Lise b.v.


Op vrijdag 24 augustus maakt de jury onder leiding van notaris M.E. van der Werf bekend wie zich per categorie een jaar lang Raalter Onderneming van het Jaar mag noemen. Zij scoren het hoogst op elementen als innovatie, in het oog springende prestaties, bijzondere maatschappelijke betrokkenheid, milieubewustzijn, klantgerichtheid. Uit de reacties van eerdere winnaars blijkt dat het een prima marketinginstrument kan zijn. Het leidt tot gratis PR, vele positieve reacties en zelfs een stijging van de omzet.


Ben je ondernemer, maar ben je niet genomineerd? Niet getreurd, want natuurlijk ben je van harte welkom om de ROJA-middag bij te wonen. Het is altijd een goed bezochte bijeenkomst en dus een uitstekende manier om in contact te komen met collega-ondernemers. Wie weet inspireert het je wel om volgend jaar een gooi te kunnen doen naar die felbegeerde ROJA-titel…

Bij de prijsuitreiking om 16:30 uur in de Sallandse Herberg is iedereen van harte welkom. Alle gasten worden na het warme welkom met een lekker drankje, gevraagd op de stoelen te gaan zitten. De barren aan de zijkanten van de Herberg blijven gesloten en drankjes worden alleen geserveerd aan de aanwezigen. De ROJA-organisatie wil op deze manier alle genomieerden, inclusief de drie winnaars, extra in het zonnetje zetten en de aandacht geven die zij verdienen.

De genomineerden en winnaars van voorgaande jaren kunt u hier bekijken

De presentatie is ook dit jaar weer in handen van Sabine Uitslag.

  

< ga terug