Expositie Kunstkring Raalte

Expositie Kunstkring Raalte tijdens Stöppelhaene

Kunstkring Raalte is een vereniging van schilderende amateurkunstenaars. De niveaus van de leden lopen uiteen van beginner tot vergevorderde en ieder lid zal volmondig beamen dat met het lidmaatschap van de kunstkring de eigen vaardigheid met sprongen vooruit is gegaan. Dankzij het inspirerend samenwerken met en de kunst afkijken van de andere leden, maar ook dankzij de professionele aanwijzingen van de gekwalificeerde docent die ieder lid naar individuele behoefte voorziet van tips en begeleiding.

Het plezier in het werken staat voorop. De leden schilderen tenslotte vooral voor zichzelf, om zich verder te ontwikkelen. Nieuwe leden zijn te allen tijde van harte welkom. Van een nieuw lid wordt niet verwacht dat hij of zij schildert als een Rembrandt of een Renoir. De liefde voor verf, de wens om wat meer te leren en het plezier om samen met anderen te ‘kijken wat het wordt’ staan voorop.

Traditiegetrouw zal ook dit jaar, tijdens Stöppelhaene, een expositie van Kunstkring Raalte te zien zijn in het Annahuis. Op deze tentoonstelling in het Annahuis zijn de resultaten van het afgelopen jaar te bewonderen. Naast ‘vrij werk’ zijn er ook schilderijen te zien, die naar aanleiding van een bepaald thema zijn gemaakt in diverse technieken.

Kunstkring Raalte is een vereniging van ruim 25 schilderende leden die wekelijks gezamenlijk schilderen, ieder in eigen stijl op eigen niveau. Het schilderseizoen loopt van september tot juni (m.u.v. schoolvakanties). Nieuwe leden kunnen elk gewenst moment aansluiten. De werkavonden vinden plaats op maandag of dinsdagavond van half acht tot tien uur. En wel in het gebouw de helpende handen, westdorplaan 132a te Raalte. Kom rustig eens op een schilderavond binnenlopen! Wie interesse heeft in een lidmaatschap kan tijdens de expositie bij de leden om informatie vragen of een mail sturen naar info@kunstkringraalte.nl.

Donderdag: 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur


Klik hier voor de website van Kunstkring Raalte
  

 

< ga terug