Taartbakwedstrijd

Word jij Meesterbakker van Salland?

Na het succes van Heel Holland Bakt is er nu de eerste editie van Heel Salland Bakt. Hierbij gaan we op zoek naar de Meesterbakker van Salland. Het thema van deze eerste editie is ‘ouderwets lekker’. Iedereen mag deelnemen aan deze wedstrijd jong of oud, professional of amateur. Laat zien dat jij een meesterbakker bent en daag elkaar uit!

De taartenbakwedstrijd vindt plaats tijdens de Boerendag. De bedoeling is dat men thuis een taart bakt en deze dan tijdens de Boerendag brengt (inloop 10.30 uur). Een deskundige jury zal deze taart vervolgens beoordelen op smaak, creativiteit en originaliteit. Hierna volgt op de Boerendag de prijsuitreiking (+/- 11.30 uur). De eerste prijs bedraagt € 50,- en natuurlijk het belangrijkste: de titel Meesterbakker van Salland!

Daarnaast steunt u ook met uw taart het goede doel van Stöppelhaene, na afloop worden de taarten verkocht, waarbij de opbrengst naar het landbouwproject Groentetuinen in Nicaragua gaat.

Vind jij het leuk om taarten te bakken en durf je de strijd met anderen aan te gaan? Geef je dan nu op en stuur een mailtje naar taartbakwedstrijd@stoppelhaene.nl !

Datum: 25-08-2017
Locatie: Domineeskamp
Aanvangstijd: 10:30 uur
Eindtijd: 11:45 uur

 

< ga terug