Kinderochtend

Stöppelhaene is een feest voor jong en oud en daarom is er ieder jaar ook een groot programma voor kinderen. Op zaterdag wordt in de feestfabriek op het Stöppelveld van 10.30 tot 11.30 uur de Kinderochtend gehouden. Daarvoor wordt iedere keer een andere voortstelling bedacht, dit jaar wederom met Dolf Moed.

De voorstelling van dit jaar: Het avontuur aan zee

De jonge Dolf, wil net zo worden als zijn vader. Zijn vader is een visser, die ’s ochtends in alle vroegte naar de zee gaat. Dolf wil graag met hem mee. Maar dat mag hij nog niet. Dolf begint te dromen.

Zijn dromen worden werkelijkheid. Hij ontmoet een vis die hem de weg wijst naar de zee. Dolf gaat samen met zijn publiek aan boord van een reusachtig schip, de Albatros. Het is een spookschip, dat zonder kapitein rondvaart over de zee. Kinderen veranderen in matrozen en beleven de mooiste avonturen. Ze belanden in een storm en zingen een zeemanslied. Ook ontmoeten ze een inktvis. Als Dolf uiteindelijk op de bodem van de zee terecht komt, wordt hij wakker. Hij ontdekt dat dromen en werkelijkheid dicht bij elkaar wonen.

Datum: 25-08-2018
Locatie: Feestfabriek
Aanvangstijd: 10:30 uur
Eindtijd: 11:30 uur

 

< ga terug