ROJA

De verkiezing van Raalter Onderneming van het jaar (ROJA) is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd onderdeel van de Stöppelhaene activiteiten. Dit jaar is alweer de 16e editie van de ROJA.

Alle in de gemeente Raalte gevestigde bedrijven kunnen meedingen naar de titel ROJA-2017. Iedereen heeft de mogelijkheid om een onderneming die zich in positieve zin weet te onderscheiden aan te melden voor een kans op de titel. Hierbij kan gedacht worden aan een onderneming met een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid etc.etc.

De aangemelde bedrijven worden ingedeeld in drie categorieën:
• Agrarisch
• Starters
• Midden- en Kleinbedrijf

In de categorie Starters vallen alle bedrijven die korter dan 3 jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de categorie Midden- en Kleinbedrijf vallen alle bedrijven uit de (detail)handel, industrie, horeca en dienstverlening. 

Een deskundige jury, onder leiding van notaris mr. M.E. van der Werf, zal de aangemelde bedrijven beoordelen en zal per categorie drie ondernemingen nomineren die in aanmerking komen voor de titel. Ieder van de genomineerde bedrijven zal worden bezocht door de jury, waarna er in elke categorie één onderneming wordt uitgeroepen tot Raalter Onderneming van het Jaar 2017.
Op de vrijdagmiddag van Stöppelhaene worden tijdens een zeer geanimeerde en door ondernemers druk bezochte bijeenkomst in de Sallandse Herberg de winnaars bekend gemaakt.

Noteer vast in uw agenda: uitreiking ROJA, vrijdag 25 augustus, 16.30 – 19.30 uur, Sallandse Herberg op het Stöppelveld.

Wij willen u vragen om die ondernemingen binnen de gemeente Raalte aan te melden die volgens u in aanmerking dienen te komen voor de ROJA 2017.
Twijfel daarom niet en meld deze ondernemingen vóór 16 juni a.s. aan.

De genomineerden en winnaars van voorgaande jaren kunt u hier bekijken

U kunt bedrijven hier aanmelden.


Namens Stichting Stöppelhaene alvast bedankt voor uw aanmeldingen!

 

Datum: 25-08-2017
Locatie: Sallandse Herberg
Aanvangstijd: 16:30 uur
Eindtijd: 19:30 uur

 

< ga terug