Brocante Markt -Vive la France-

Op de zaterdag van Stoppelhaene wordt het Domineeskamp omgetoverd tot een prachtige Franse omgeving met onder andere een brocante markt. Naast de diverse ‘keukens op wielen', entertainment en muziek zullen vele kramen met de mooiste antiek en brocante komen te staan op de domineeskamp.

De uitstallingen zullen een lust voor het oog zijn. Gepatineerde meubeltjes, kant en linnengoed uit grootmoeders tijd, antieke serviesdelen en andere prachtige curiosa en brocante zullen worden aangeboden. De kans is groot dat je hier iets vindt waarnaar je al langer op zoek was. Op deze prachtige markt zal je even denken dat je je in Frankrijk waant……

Tezamen met de diverse keukens op wielen maakt het het sfeertje compleet.
Eten kan lekker zijn, heel lekker zijn, maar als je het geserveerd krijgt op formicastoeltjes onder tl-verlichting zul je er niet van genieten.  De uitbaters van de ‘rijdende keukens’ weten dat als geen ander. Zij hebben hun keuken in rollend materieel gebouwd. Een oud Volkswagenbusje bijvoorbeeld van waaruit bratwurst verkocht wordt, of een rijdende ananas voor de lekkerste smoothies en een gezellig Fiatje voor typisch Italiaans ijs. Als je het zo leest is het al lekker! 

We toveren de domineeskamp om in een gezellig sfeertje. Beetje eten, beetje drinken, beetje Brocante, beetje dagdromen, beetje terugdenken aan die mooie vakantie die je net achter de rug hebt, mooi man!

Voor vragen die betrekking hebben op de brocante markt kunt u contact opnemen met Claudia Verbaas, haar emailadres is brocante@stoppelhaene.nl 
De indeling van vorig jaar kunt u hier bekijken.

 

Datum: 26-08-2017
Locatie: Domineeskamp
Aanvangstijd: 11:00 uur
Eindtijd: 18:00 uur

 

< ga terug