Fashion Contest

Stöppelhaene op z’n Braziliaans!

Vorig jaar zijn wij begonnen met het onderdeel ‘Fashion’ in de optocht. Dit bleek een succes en leverde veel positieve reacties op. Daarom gaan wij dit jaar weer verder met het organiseren van de tweede editie van de ‘Fashion’: Stöppelhaene op z’n Braziliaans. Wij willen graag dat JIJ mee doet!

Gebruik je fantasie! Maak bijvoorbeeld een jurk, tas of een masker.

Wie weet win jij de Stöppelhaene Fashion Award wel!

Met het onderdeel Fashion hopen we jong en oud bij het Oogstcorso te betrekken.

Dit jaar hebben we gekozen voor het thema Stöppelhaene op z’n Braziliaans. Denk aan zomer, felle kleuren, vrolijkheid, zaden, veren en ga zo maar door.

Heb jij altijd al eens op een catwalk willen staan? Of een mooi ontwerp willen maken? Dit is je kans!  Ben jij 12 jaar of ouder? Ga dan in de zomervakantie aan de slag met het maken van mooie accessoires. Wanneer je een grotere uitdaging aan wil gaan, maak je een mooi kledingstuk of complete outfit! De bedoeling is dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van oogst- en natuurlijke producten. Je kunt hier alleen of samen aan werken. Heb je thuis weinig ruimte? Dan kun je in de loods van de Stöppelhaene aan de slag! Dit jaar zijn er twee categorieën.

Spelregels:

A-categorie

De A-categorie is voor de accessoires. Voor het maken van de accessoires krijg je van ons een budget van €15,- (lijm niet inbegrepen). Er wordt verwacht dat je dan 4 accessoires maakt. Denk aan een tas, hoed, masker, bril enz.

B-categorie

De B-categorie is voor kostuums. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan een jurkje. Ben jij ervaren in plakken, erg creatief en hou je van een uitdaging? Dan is deze categorie echt iets voor jou! Voor deze categorie krijg je een budget van €75,- (lijm inbegrepen). Dit jaar is staat het thema Stöppelhaene op z’n Braziliaans centraal. Het zou leuk zijn als hier creatief over wordt nagedacht. Denk aan een veren hoofdtooi of vleugels, hierdoor wordt jouw outfit nog mooier!

Lijkt jou dit wat? Geef je dan nu op!


Klik hier voor jouw opgave en meer informatie.
Voor vragen mail naar: fashion@stoppelhaene.nl