Fashion Contest

Stöppelhaene fashion contest!

In 2016 zijn wij begonnen met het onderdeel ‘Fashion’ in de optocht. Dit bleek een succes en leverde veel positieve reacties op. De tweede editie van de ‘Fashion’ zorgde ook voor veel mooie resultaten. Nu gaan we dit jaar verder met de derde editie en die wordt groter dan ooit tevoren! Het thema van dit jaar is: bloemen en dieren. We hebben dit thema gekozen zodat iedere deelnemer hier inspiratie uit kan halen.

Heb jij altijd al eens op een catwalk willen staan? Of een mooi ontwerp willen maken? Dit is je kans! Zie jij deze uitdaging wel zitten? Ga dan in de zomervakantie aan de slag met het maken van mooie accessoires. Wanneer je een grotere uitdaging aan wil gaan, maak je een mooi kledingstuk of complete outfit! De bedoeling is dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van oogst- en natuurlijke producten. Je kunt hier alleen of samen aan werken. Heb je thuis weinig ruimte? Dan kun je in de loods van de Stöppelhaene aan de slag! Dit jaar zijn er twee categorieën.

Spelregels:

A-categorie

De A-categorie is voor de accessoires. Voor het maken van de accessoires krijg je van ons een budget van €15,- (lijm niet inbegrepen). Er wordt verwacht dat je dan 4 accessoires maakt. Denk aan een tas, hoed, riem, bril enz.

B-categorie

De B-categorie is voor kostuums. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan een jurkje, broek en shirt. Ben jij ervaren in plakken, erg creatief en hou je van een uitdaging? Dan is deze categorie echt iets voor jou! Voor deze categorie krijg je een budget van €75,- (lijm inbegrepen).

Dit jaar staat het thema Bloemen en dieren centraal. Het zou leuk zijn als hier creatief mee om wordt gegaan! Elke deelnemer wordt beloond en wie weet win jij de Stöppelhaene fashion award wel!!

Lijkt jou dit wat? Geef je dan nu op!


Klik hier voor jouw opgave en meer informatie.
Voor vragen mail naar: fashion@stoppelhaene.nl