Oldtimertoertocht1

Al jarenlang trekken trotse oldtimer-eigenaren op de zaterdag van Stöppelhaene met hun minimaal dertig jaar oude oldtimer door de Sallandse dreven. Nieuw dit jaar is dat naast auto’s en motoren, er ook bromfietsen mee doen. Je kunt dit jaar dus ook ouderwets brommers kieken. 

Auto's, motoren en bromfietsen (met een minimale snelheid van 40km per uur) met geschiedenis, opgelapt en opgepoetst door liefhebbers. Zowel de eigenaren als de toeschouwers kunnen genieten van de tocht. Je kunt vooraf of nadien ook een praatje maken met de eigenaren. Want die hebben prachtige verhalen, met liefde vertellen ze over hun levenswerk. 

Zaterdag vanaf 9.30 uur verzamelen de oldtimer auto’s en motoren zich bij de De Leeren Lampe, Amelosestraat 2 te Raalte. Om 11.00 uur vertrekken de motoren voor hun rit en om 11.30 uur start de toertocht voor auto's. Vanaf 14.30 uur staan de oldtimers dan weer geparkeerd bij de De Leeren Lampe.

Zaterdag 10.00u verzamelen de oldtimer bromfietsen bij Café Laurels. Om 11.00 uur vertrekken de bromfietsen voor hun rit. Vanaf 15.30 staan de oldtimer bromfietsen dan weer geparkeerd bij Café Laurels en de Vintage Vint-Iets-Market aan de Varkensmarkt.

Inmiddels is de inschrijving voor de auto's gesloten. Als u met een brommer en/of motor mee wilt rijden kunt zich nog hier opgeven

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt !

Datum: 25-08-2018
Locatie: de Leeren Lampe
Aanvangstijd: 10:00 uur
Eindtijd: 15:30 uur

 

< ga terug