ONDERNEEM 't èèm aens

De ROJA-verkiezing (Raalter Onderneming van het Jaar) op de vrijdagmiddag van Stöppelhaene krijgt na 15 jaar een andere invulling. Onder de naam ‘ONDERNEEM ’t èèm aens’ krijgen de bezoekers vrijdag 30 augustus vanaf 16.00 uur een ontspannen ‘vrijdagmiddagborrel met bitterballen’ aangeboden in de Sallandse Herberg.

't programma - gratis entree 
- 16.00 uur Sallandse Herberg open, 
- 16.30 uur optreden ‘Helligen Hendrik’
- 16.50 uur uitreiking ‘Sallandse Ondernemers Award 2019’
- 17.00 uur quiz ‘Snuggerste Sallander 2019'
- 18.00 uur gezellig borrelen met bitterballen en netwerken
- 19.30 uur einde programma

Afgelopen jaren, in totaal werd de ROJA-verkiezing 15 jaar gehouden, ging het om negen genomineerde bedrijven in drie categorieën. ONDERNEEM 't éém aens mikt nu heel bewust niet alleen meer op de ondernemingen in de gemeente Raalte, maar op geheel ondernemend Salland. Het is tenslotte ook het Sallands Oogstfeest.

Het programma start om 16.30 uur met de prikkelende en confronterende show van Helligen Hendrik, om 16.50 uur gevolgd door de uitreiking van de Sallandse Ondernemers Award 2019 en om 17.00 uur door de interactieve quiz met ‘Kahoot!-app’ om de titel ’Snuggerste Sallander 2019'. Aansluitend is het tot 19.30 uur gezellig borrelen en netwerken. Bitterballen zijn de rode draad door het gehele programma.

Helligen Hendrik
Dat Helligen Hendrik onvervalst en schaamteloos kritiek spuit op alles en iedereen is bekend. Zo heeft hij ook een nogal confronterende mening over de eigenschappen van ondernemers in het algemeen en die van Sallandse ondernemers in het bijzonder. U bent gewaarschuwd!

Sallandse Ondernemers Award 2019
Presentatie Ben Haarman
De Sallandse Ondernemers Award is een Award voor een Sallands bedrijf dat binnen het gekozen thema zeer onderscheidend en toonaangevend is, een bedrijf waar Salland trots op mag zijn! Het thema is dit jaar familiebedrijven omdat die hier in Salland van oudsher zo belangrijk zijn. De jury heeft inmiddels een winnaar gekozen. Gekozen is voor een familiebedrijf dat al vele generaties lang toonaangevend, vooruitstrevend en innovatief is in de branche waarin het werkzaam is. Komende jaren kan er steeds een ander thema gekozen worden, bijvoorbeeld bedrijven die opvallen door innovaties of heel erg duurzaam bezig zijn. 

’Snuggerste Sallander 2019’
Presentatie Jeroen te Wierik en Bernard Blom
De quiz kan door iedereen in de Sallandse Herberg met de Kahoot!-app op zijn of haar mobiel meegespeeld worden. “Het gaat om drie rondes met steeds tien vragen in multiple choice-vorm over alles wat met Salland te maken heeft inclusief Sallandse ondernemingen. Die vragen kunnen heel serieus maar ook grappig zijn. Op de schermen in de Herberg is te zien wie er na elke ronde bovenaan staat. De winnaar van elke ronde krijgt een schaal bitterballen, Wie na de derde ronde bovenaan staat krijgt de titel: ‘Snuggerste Sallander 2019’ uiteraard vergezeld door een bijbehorend bokaal.

Daarna is het tot 19.30 uur gezellig borrelen en netwerken, uiteraard met de nodige bitterballen.

Datum: 30-08-2019
Locatie: Sallandse Herberg
Aanvangstijd: 17:00 uur
Eindtijd: 19:30 uur

 

< ga terug