Oldtimertoertocht

Al jarenlang trekken trotse oldtimer-eigenaren op de zaterdag van Stöppelhaene met hun minimaal dertig jaar oude oldtimer door de Sallandse dreven. Ook dit jaar zijn er auto’s en motoren die mee doen.

Auto's en motoren (met een minimale snelheid van 40km per uur) met geschiedenis, opgelapt en opgepoetst door liefhebbers. Zowel de eigenaren als de toeschouwers kunnen genieten van de tocht. Je kunt vooraf of nadien ook een praatje maken met de eigenaren. Want die hebben prachtige verhalen, met liefde vertellen ze over hun levenswerk. Deelnemers ontvangen vooraf een herinneringsschildje, die gebruikt worden tijdens de tocht.

Zaterdag vanaf 10.00 uur verzamelen de oldtimer auto’s zich bij de Munstersestraat bij de Gouverneur te Raalte. Om 11.30 uur start de toertocht voor auto's. Vanaf 14.30 uur staan de oldtimers dan weer geparkeerd bij de munsterstestraat.
De motoren verzamelen dit jaar bij Laurels, rond 9.30 staan de motoren bij Laurels om bekeken te worden. om 11.00 vertrekken zij voor hun rit. Rond 15.00 komen zij terug bij café Laurels.

UPDATE: De oldtimertoertocht is dicht
Klik HIER om u voor de autotoertocht in te schrijven.
Deelname kost €15,00 per voertuig


Klik HIER om u voor de motoren in te schrijven.
Deelname kost €10,00 per motor

Mocht aanmelden via de website niet lukken, stuur dan even een mail naar oldtimer@stoppelhaene.nl 

klik HIER voor de informatiebrief voor de oldtimer auto’s.

 

Datum: 31-08-2019
Locatie: de Gouverneur / Laurels
Aanvangstijd: 10:00 uur
Eindtijd: 15:30 uur

 

< ga terug