Fifa & Racegame arena

Vanwege het succes van afgelopen jaar, organiseert Stöppelhaene opnieuw: Een FIFA Toernooi EN een Racegamehoek van AZERTY.

Het spel FIFA is nog altijd een razend populaire game die onder jongeren veel gespeeld wordt.
Omdat dit meestal met een aantal vrienden gespeeld wordt organiseert Stöppelhaene dit jaar ook weer een toernooi, dit keer voor maar liefst 80 deelnemers. Dus.. ben jij een fanatieke FIFA speler?  Geef je dan hier snel op! Deelname is gratis, maar let op: VOL = VOL!

Naast dat je fanatiek een potje FIFA kan spelen in teams is het dit jaar ook mogelijk om te gaan racen in een echte racestoel met sportstuur! Er zijn tijdens de middag verschillende racespelletjes beschikbaar van Azerty waarbij je tegen je vriendje of vriendinnetje kan gaan racen om de 1e plek.

Het FIFA toernooi is van 13.00u tot 15.30u. Daarnaast is het ook mogelijk om van 12.30-13.00u en van 15.30-18.00u vrij te gamen voor iedereen. De racespellen zijn van 13.30 tot 18.00 vrij te bespelen voor iedereen!

Klik hier op je team (bestaande uit 2 personen) op te geven voor het FIFA Toernooi.

Er zijn geen deelnamekosten verbonden aan de activiteit en er is kans op leuke prijzen! Deze gamearena word jullie aangeboden door AZERTY. 

Datum: 31-08-2019
Locatie: Sallandse Herberg
Aanvangstijd: 13:30 uur
Eindtijd: 18:00 uur

 

< ga terug