Harvest Games

De Harvest Games is een sportief evenement waarbij teams tegen elkaar strijden om de beste te worden. Er zijn verschillende spellen waarbij een combinatie van tactiek, snelheid, doorzettingsvermogen en timing belangrijk zijn. Het team met het hoogst aantal punten is uiteraard de winnaar van de Harvest Games en verdient een prijs!


Op de zaterdagmiddag gaan de teams de strijd met elkaar aan op het Stöppelveld. We starten deze middag om 12:00 uur. Het evenement duurt ongeveer 2,5 uur. De prijsuitreiking zal direct na afloop plaatsvinden.


Stel je eigen team samen!

Een team moet bestaan uit 6 personen en 1 coach. De voorkeur gaat uit naar gemengde teams. Een team kan bijvoorbeeld bestaan uit een groep vrienden, familie, buren of collega’s. Het team wordt een succes door samen te werken! Stöppelhaene daagt jullie uit om deze Harvest Games tot een goed einde te brengen!


Maak je eigen mascotte en win extra punten.

Een mascotte brengt geluk. Maak je eigen mascotte die te maken heeft met het boerenleven. Deze mascotte zal beoordeeld worden door de Sallandse boer en Oogstkoningin. Zij zullen punten geven voor de mooiste mascotte.


Harvest games 2020 
Je kunt je team alvast opgeven door een e-mail te sturen naar harvestgames@stoppelhaene.nl.

 

 

Datum: 28-08-2021
Locatie: Stöppelveld
Aanvangstijd: 12:00 uur
Eindtijd: 14:30 uur

 

< ga terug