Expositie Fotoclub Salland

Fotoclub Salland bestaat uit een groep van 40 enthousiaste fotografen, die één ding met elkaar gemeen hebben: hun liefde voor fotografie. Van elkaar leren, elkaar inspireren en samen met fotografie bezig. En eens uit je comfortzone stappen en een thema fotograferen waar je eigenlijk niet zo veel mee hebt: dat is het leuke van het lidmaatschap bij deze vereniging. 

Eens in de drie weken komt de club bijeen op de dinsdagavond in het pand naast scholengemeenschap De Landstede, Zwolsestraat 63a Raalte. Tijdens deze clubavonden passeren verschillende onderwerpen de revue. 

Zo worden er in groepen foto's besproken, gastsprekers uitgenodigd, werk geselecteerd voor exposities en gaan de leden samen op pad: uiteraard met camera. 
Ook worden er avonden georganiseerd over de techniek van het fotograferen, het bewerken van foto's en alles wat daar zoal bij komt kijken. En regelmatig krijgt een lid het podium om zijn/haar werk te presenteren.

Vaste prik is dat iedere laatste zaterdag van de maand de leden die daar tijd voor hebben er samen op uit trekken om de meest uiteenlopende onderwerpen te fotograferen. Fotoclub Salland is blij dit jaar voor de derde keer tijdens Stöppehaene in de Basiliek van de H. Kruisverheffing te mogen exposeren: een prachtige kerk die ook zonder expositie zeker een bezoekje waard is. En een kerk die zich heel goed leent voor een (foto)expositie. 

Voor de expositie van dit jaar is aan de leden gevraagd hun mooiste foto (‘s) aan te leveren. Benieuwd naar de foto’s? Eén ding is zeker: het wordt een heel afwisselende expositie waar vast voor ieder wat wils te zien is.

U bent van harte welkom in de Basiliek van de H. Kruisverheffing op:

 

Donderdag: 11.45 – 18.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: 11.00 – 17.00 uur


Klik hier voor de website van FC Salland
Volg ons hier op Facebook. 

 

< ga terug