Haarscherp op de videoschermen

Wees er als de kippen bij… spring eruit op de videoschermen!

Met de prachtige beelden van vorig jaar nog kakelvers in het geheugen, ook dit jaar weer op Stöppelhaene: 2 levensgrote VIDEO-schermen (3 x 4 meter), aan weerszijden van het hoofdpodium op het Stöppelveld! Schermen van top-kwaliteit, zodat ook bij volop zon (en daar rekenen we natuurlijk wel op) alle presentaties op de schermen goed leesbaar zijn.

De schermen worden vanaf dondermiddag gedurende geheel Stöppelhaene gebruikt. Een professionele cameraploeg verzorgt vanuit diverse cameraposities prachtige live-beelden van de optredens van alle artiesten op het hoofdpodium. Vooral op de avonden zal dit er geweldig uitzien. Ook zal informatie over het programma van Stöppelhaene worden gepresenteerd.

Natuurlijk bieden de schermen ook alle gelegenheid om uw onderneming/product/dienst met een verpletterende presentatie neer te zetten. Eentje die haarscherp op het netvlies blijft bij de vele tienduizenden bezoekers van Stöppelhaene. Daarbij geldt: "De kracht van uw boodschap zit in de herhaling!” Vanaf donderdag worden de schermen daarom elke middag en avond gebruikt om ook uw presentatie onder de aandacht te brengen. Hierbij is het mediabereik vele malen groter dan bijvoorbeeld adverteren in een krant of folder. Bezoekers van Stöppelhaene zien direct en zeer regelmatig uw boodschap.

Uw presentatie ook haarscherp op Stöppelhaene? Boek dan uitzendtijd.

Voor de scherpe prijs van Eur 37,50 per seconde (ex BTW) kan uw advertentie enkele malen per uur voorbij komen – alle dagen van Stöppelhaene! U bepaalt zelf het aantal seconden zendtijd – met stilstaand of bewegend beeld. Voor een advertentie in bijvoorbeeld een krant bent u al snel het dubbele kwijt, en daarbij valt u ook minder op. Ook andere combinaties zijn mogelijk, bijv. 1 x 15 sec, 3 x 4 sec., 1 x 5 sec. Omdat u zelf de zendtijd bepaalt, bepaalt u daarmee ook uw kosten. Uw advertentie van bijvoorbeeld 10 seconden kost Eur 375,- (ex BTW) en geeft u veel exposure: gedurende alle dagen van Stöppelhaene wordt uw advertentie zeer regelmatig op de schermen gepresenteerd.

LET OP:  U moet de advertentie ZELF bij ons aanleveren, klik hier voor de specificaties.

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden voor een opvallende presentatie. Denk bijvoorbeeld aan een eigen video-commercial of meerdere tekstpagina’s. Wanneer u interesse heeft in andere mogelijkheden om zich te presenteren op de schermen, dan kunt u contact met ons opnemen per mail: led@stoppelhaene.nl 

 

 

< ga terug