Stoppelhaenekrant

"Heanig an!" is de titel van de officiële Stöppelhaenekrant en wordt uitgegeven door de Stichting Stöppelhaene in samenwerking met Weekblad van Salland.

De Stöppelhaenekrant zal gedrukt worden in full-color, bladspiegel 265 mm x 385 mm, en zal totaal minstens 40 pagina's bevatten. Ongeveer de helft hiervan is bestemd om Stöppelhaene en haar programma en de nodige achtergrondreportages te presenteren. De andere helft is beschikbaar voor bedrijven om zich te presenteren door middel van advertenties of redactionele pagina's. Natuurlijk zijn daarvoor verschillende mogelijkheden realiseerbaar tegen speciale Stöppelhaene-tarieven. Daarbij is het voor u als ondernemer belangrijk dat uw bedrijf in een uitgebreid verspreidingsgebied onder de aandacht zal worden gebracht, en bij meer dan 45.000 huiskamers op de deurmat valt. 

En niet geheel onbelangrijk, u steunt hiermee de organisatie van Stöppelhaene. Klik hier voor de editie van 2016.

Indien u wilt adverteren in de Stoppelhaenekrant, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met Laurens Meuleman om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Hij is bereikbaar via: krant@stoppelhaene.nl of per telefoon via 06 - 54 23 65 15. 

 

< ga terug