Ronnie Ruysdael

Hij is haast niet meer weg te denken van de Stöppelhaene! Elk jaar weer één groot feest met Ronnie Ruysdael. Ook dit jaar is hij dus weer van de partij met een optreden op de donderdagavond in de Sallandse Herberg.

Ronnie Ruysdael, ook wel bekend als Jan Rabbers, ex-zanger van De Sjonnies. Samen met twee acteurs gaf hij vorm aan vader en zonen Ruysdael, die afkomstig zouden zijn uit de Amsterdamse Jordaan. In het verleden nam hij deel aan meerdere theaterproducties van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en Arnhem, speelde hij in diverse theater- en straattheatergroepen en schoolde zich gaandeweg bij tot grimeur, stylist en grafisch vormgever. Vanuit deze functies verzorgde hij het hele vormgevingsaspect binnen De Sjonnies, zowel theatraal als grafisch.

Met deze artiest is een feestje gegarandeerd. Ronnie is een graag geziene gast bij officiële bijeenkomsten, in tentfeesten, discotheken en popfestivals. Niets is hem te gek en alles is leuk. ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Annemarie’, ‘Roos in je blonde haren’, ‘Blauw van de sangria’, op Stöppelhaene zullen alle bekende hits voorbij komen

Klik hier voor kaartverkoop 

Het Stöppelveld is op donderdag 29 augustus alleen toegankelijk met een entreeticket.

 

 

Datum: 29-08-2019
Locatie: Sallandse Herberg
Aanvangstijd: 00:15 uur
Eindtijd: 24:45 uur

 

< ga terug