Kunstmarkt

Op zondag 1 september 2019 organiseert Dorie Haarman in samenwerking met Stöppelhaene de jaarlijkse kunstmarkt. Tijdens dit 5-daagse oogstfeest komen er gemiddeld 40.000 bezoekers per dag naar Raalte.

De locatie van de kunstmarkt is dit jaar voor het eerst op de Domineeskamp. Hier kunt u kunstenaars uit diverse disciplines ontmoeten en hun kunst bewonderen. Er staan ruim 25 kunstenaars die hun werken tentoonstellen. Denk hierbij aan schilderijen, keramiek, glaskunst, beeldhouwen, kunstzinnige sieraden, portrettekeningen, stillevens en mozaïek. Dus voor iedereen een unieke gelegenheid om op de zondag werk van vele kunstenaars op één dag te bewonderen. Diverse kunstenaars zullen ter plaatse bezig zijn met het uitoefenen van hun creativiteit. Zij willen graag de passie van kunst met u delen, demonstreren en wellicht wordt er nog een mooi portret van u geschetst. Tevens kunt u naast de kunst ook genieten van de culinaire kunst uit verschillende landen. Deze middag wordt voorzien van livemuziek en op het plein kunt u genieten van een geweldig optreden van een heuse brassband.

Indien u als kunstenaar interesse heeft om hieraan deel te nemen, Klik hier voor een link naar het inschrijfformulier. De deelnamekosten bedragen € 30,- per kraam.

Indien u meer vragen heeft, kunt u contact opnemen met Dorie Haarman per email: kunstmarkt@stoppelhaene.nl

Datum: 01-09-2019
Locatie: Domineeskamp
Aanvangstijd: 13:00 uur
Eindtijd: 19:00 uur

 

< ga terug