Brocante Markt - Vive la France

Op Stoppelhaene- zaterdag wordt Domineeskamp omgetoverd in een gezellig sfeertje door een prachtige brocante markt en wordt het plein overreden door rollende keukens. Eettentjes die zich ‘verstopt’ hebben in unieke bijzondere voertuigen. Heerlijke hapjes gecombineerd met een prachtige brocante markt, waar je even denkt dat je je in Frankrijk waant…..

Het feestterrein zal een gezellig sfeertje uitademen door de brocante markt, de rollende keukens de nostalgische muziek, een portrettekenares en ons eigen Roalte’s ‘Tussen Kunst en Kitsch’ verzorgd door Bart Schaftenaar, Gecertificeerd Register Taxateur: kunst, antiek en inboedelgoederen.

Domineeskamp zal een heerlijke vakantiesfeer uitstralen. Een beetje eten & drinken, een beetje Brocante, heerlijke muziek, lounchen en terugdenken aan die mooie vakantie die je net achter de rug hebt.

De uitstallingen op de Brocante markt zullen een lust voor het oog zijn. Gepatineerde meubeltjes, kant en linnengoed uit grootmoeders tijd, antieke serviesdelen en andere prachtige curiosa en brocante zullen worden aangeboden. De kans is groot dat je hier iets vindt waarnaar je al langer op zoek was.

De Brocante markt stopt om 17.00 uur, de rollende keukens blijven tot ver na etenstijd staan...

Voor vragen die betrekking hebben op de brocante markt kunt u contact opnemen met Claudia Verbaas, haar emailadres is brocante@stoppelhaene.nl 

De indeling en deelnemerslijst van 2018 kunt u hier bekijken.

 

Datum: 31-08-2019
Locatie: Domineeskamp
Aanvangstijd: 11:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur

 

< ga terug