Arrangementen

Een dagje uit naar Stöppelhaene, Sallands Oogstfeest!

Van 24 t/m 28 augustus 2016 wordt in het kloppende hart van Salland, in Raalte, Stöppelhaene gevierd: hét oogstfeest van Nederland. Een prachtige aanleiding om eens een dagje of zelfs een paar dagen sfeer te komen proeven. Maak het mee!

Er zijn verschillende arrangementen samengesteld om Stöppelhaene op een unieke manier mee te maken. Samen met enkele vervoerders en recreatie ondernemers hebben wij zowel dag-, groeps- als overnachtingsarrangementen samengesteld.

Klik hier voor de individuele arrangementen die zijn te boeken inclusief of exclusief busvervoer

Klik hier voor groepsarrangementen die zijn te boeken inclusief busvervoer van TCR Tours

Binnenkort hier ook een link naar de verschillende overnachtingsarrangementen in de regio Salland

 
Gelijk tickets kopen zonder busvervoer? Klik hier voor het Dagje Oogsfeest arrangement en hier voor het Boerendag arrangement

Salland Natuurlijk Gastvrij!

Een absolute aanrader om naast een bezoek aan Stöppelhaene ook de rest van ons mooie Salland te ontdekken! Salland is een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer, met monumentale boerderijen, statige landhuizen, prachtige havezaten en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. In Salland is veel afwisselende natuur: weidse uiterwaarden, een prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.

Meer weten over Salland en al het moois wat dit gebied te bieden heeft? Kijk dan op www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl of download de app op www.sallandapp.nl