Fashion Contest

Stöppelhaene fashion contest!

In 2016 zijn wij begonnen met het onderdeel ‘Fashion’ in de optocht. Dit bleek een succes en leverde veel positieve reacties op. Dit jaar beginnen we alweer aan de vierde editie en die wordt groter dan ooit tevoren! Het thema van dit jaar is: Landen van de wereld. We hebben dit thema gekozen zodat iedere deelnemer hier inspiratie uit kan halen. Samen met jou gaat Stöppelhaene de wereld over!


Heb jij altijd al eens met de optocht mee willen doen? Of lijkt het je leuk een mooie creatie te maken? Dit is je kans! Zie jij deze uitdaging wel zitten? Ga dan aan de slag met het maken van mooie accessoires. Wanneer je een grotere uitdaging aan wil gaan, maak je een mooi kledingstuk of complete outfit! De bedoeling is dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van oogst- en natuurlijke producten. Je kunt hier alleen of samen aan werken. Heb je thuis weinig ruimte? Dan kun je in de loods van de Stöppelhaene aan de slag! Dit jaar zijn er twee categorieën.

A-categorie
De A-categorie is voor de accessoires. Er wordt verwacht dat je dan 2 accessoires maakt. Denk aan een tas, hoed, riem, bril enz. Voor het maken van de accessoires krijg je van ons een budget van € 15,-.

B-categorie
De B-categorie is voor outfit Hier kun je bijvoorbeeld denken aan een jurkje, broek, shirt, rokje enz. Ben jij ervaren in plakken, erg creatief en hou je van een uitdaging? Dan is deze categorie echt iets voor jou! Voor deze categorie krijg je een budget van € 75,-.

Dit jaar staat het thema Landen van de wereld centraal. Het zou leuk zijn als hier creatief mee om wordt gegaan! Elke deelnemer wordt beloond en wie weet win jij de Stöppelhaene fashion award!!

Lijkt jou dit wat? Geef je dan nu op!

Klik hier voor jouw opgave en meer informatie.
Voor vragen mail naar: fashion@stoppelhaene.nl