Overnachten

Vakantievilla De Holteresch te Holten

Soort onderkomen: Vakantiewoning

Afstand is: Meer dan 10 km

Aantal personen is: 4

In een prachtige bosrijke omgeving met ruim uitzicht over een ver dal ligt deze luxe ingerichte 4 persoons villa De Holteresch.

Doordat elke slaapkamer een eigen badkamer met toilet heeft is er volop privacy.

De Holteresch beschikt over een beschut verhoogd terras rondom de gehele villa met buitenopenhaard waardoor je bijna het gehele jaar van de royale bostuin met bosvijver kunt genieten. Binnen is de vakantievilla geheel voorzien van vloerverwarming, huiselijk en modern ingericht, met veel liefde en oog voor detail. De warme tinten, de sfeervolle openhaard waar de sterren je toekijken via de grote lichtstraat en de aankleding versterken het vakantiegevoel.
De omgeving is al even prachtig. Holten is bekend vanwege de Sallandse heuvelrug (Holterberg) Een prachtig bos- en heidegebied waar je heerlijk kunt wandelen, mountainbiken of fietsen. In Holten zelf zijn enkele restaurants, diverse supermarkten en een openluchtzwembad.

Villa De Holteresch is vanwege de rust zeer geschikt voor senioren (50+). Reserveringen van groepen of gezelschappen bestaande uit jongeren met eventuele kinderen worden niet toegestaan, dit geld ook voor kaasfondue en/of gourmetten en overnachten met meer dan 4 personen. Tevens zijn huisdieren niet welkom.

Highlights

  • Doordat elke slaapkamer een eigen badkamer met toilet heeft is er volop privacy.
  • De woning heeft rondom een terras met ruim uitzicht over een ver dal.
  • Midden in de natuur 

Arrangement

Verblijf van lang weekend 3 nachten (26 tot 29 augustus 2016) met 2 of 4 personen 345 euro 4 personen á 28,75 per nacht per persoon, voor 2 personen 290 euro 48,50 per nacht per persoon. Excl 50 euro schoonmaak kosten zie alle informatie ook www.deholteresch.nl.

 

 

< ga terug